Issues resolving images after migration

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
tracymartin tracymartin
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Issues resolving images after migration

I am upgrading a site from 3.1.7->3.2.3->3.35->4.0->4.1.6->4.2.6->4.3.3.  
I can see images on my pages up until 4.0.  After activating Kupu Editor and checking to resolve by uid in the Kupu config.  I can see images in 4.0.  However, I do not want to have to install the Kupu editor.  I prefer to use TinyMCE going forward.  

I read something about plone.outputfilters, but I do not see the transform under portal_transforms in 4.0 after installing in buildout.  

I also do not see it in 4.1.6.  
When I try to go to @@plone.outputfilters_captioned_image as described on the plone.outputfilteres page, I receive this error:

Module zope.tales.tales, line 696, in evaluate
URL: /mnt/plone/plone-4.1.6/buildout-cache/eggs/plone.outputfilters-1.2-py2.6.egg/plone/outputfilters/browser/captioned_image.pt
Line 1, Column 0
Expression: <PathExpr standard:u'options/class'>
Names:
{'args': (),
 'container': <PloneSite at /Plone>,
 'context': <PloneSite at /Plone>,
 'default': ,
 'here': <PloneSite at /Plone>,
 'loop': {},
 'nothing': None,
 'options': {},
 'repeat': <Products.PageTemplates.Expressions.SafeMapping object at 0x8a0b940>,
 'request': <HTTPRequest, URL=http://54.204.82.158:8080/@@plone.outputfilters_captioned_image>,
 'root': <Application at >,
 'template': <Products.Five.browser.pagetemplatefile.ViewPageTemplateFile object at 0x8642c50>,
 'traverse_subpath': [],
 'user': <PropertiedUser 'tmartin'>,
 'view': <Products.Five.metaclass.SimpleViewClass from /mnt/plone/plone-4.1.6/buildout-cache/eggs/plone.outputfilters-1.2-py2.6.egg/plone/outputfilters/browser/captioned_image.pt object at 0x942ed50>,
 'views': <Products.Five.browser.pagetemplatefile.ViewMapper object at 0x9984790>}
Module zope.tales.expressions, line 217, in __call__
Module Products.PageTemplates.Expressions, line 147, in _eval
Module zope.tales.expressions, line 124, in _eval
Module Products.PageTemplates.Expressions, line 97, in trustedBoboAwareZopeTraverse
Module zope.traversing.adapters, line 136, in traversePathElement
__traceback_info__: ({}, 'class')
Module zope.traversing.adapters, line 50, in traverse
__traceback_info__: ({}, 'class', [])
LocationError: ({}, 'class')

How can I get my images to show up?  
How can I associate current pages with TinyMCE?
tracymartin tracymartin
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues resolving images after migration

I figured out my problem.

I made sure that I had Kupu turned on in 4.0 with images showing before migrating to 4.3.3.
I migrated directly from 4.0 to 4.3.3 with Products.kupu in my buildout.
Before upgrading I had installed Kupu and activated it.
Then I upgraded, deactivated and reactivated.

Images showed.